Beautiful Gate’ bestaat dit jaar 25 jaar. Aukje Brouwer (medeoprichtster) heeft de bijzondere geschiedenis en de persoonlijke geloofsreis van het echtpaar beschreven in het boek ‘Durf Te Vragen’.

In het boek ‘Durf te Vragen’ beschrijft Aukje hoe zij en haar man Toby samen met 3 jonge kinderen in vertrouwen naar Zuid-Afrika trokken om zich daar in te zetten voor wees- en straatkinderen. Het achterlaten van hun Friese dorp, het vestigen in Afrika en de uitdagingen die het werk met zich meebracht, leverde veel vragen op. In hun levensveranderende beslissingen en in het ontstaan en de groei van de organisatie ‘Beautiful Gate’ leerde het echtpaar in geloof te vragen, te luisteren en te antwoorden in hun acties. Daarmee kreeg Aukje niet alleen een beter besef van wat zending betekent in de praktijk, maar ook een dieper inzicht in de (geloofs)vragen die ons dagelijks leven sturen. Het zijn vragen die herkenbaar zijn voor iedereen: vragen over keuzes, tegenslag en tragedies in het leven. Aukje besloot het op te schrijven in het boek ‘Dare to Ask’, wat nu in de Nederlandse vertaling ‘Durf te Vragen’ verschijnt (Inside Out Publishers).

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van ‘Beautiful Gate’ en het verschijnen van het boek ‘Durf te Vragen’ zijn Aukje en Toby Brouwer in Nederland. Op 31 augustus zijn ze aanwezig bij de presentatie van het boek in de Protestantse Gemeente in De Westereen (Zwaagwesteinde), van 10:00u – 12:00u (Toerstrjtte 1). Op 14 september wordt het boek gepresenteerd bij Jeugd met een Opdracht in Heerde (Mussenkampseweg 32). De toegang is gratis. Geïnteresseerden wordt gevraagd zich aan te melden via office@beautifulgate.nl.