Bestuur

Bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Alleen werkelijk gemaakte onkosten kunnen worden vergoed.

Michaël Bolt

Voorzitter

Michael Bolt is getrouwd met Anneke, samen hebben ze een zoon en twee dochters en wonen op de Veluwe. Op dit moment is hij werkzaam als manager ICT bij een zorgverzekeraar.

Na afronding van zijn masterstudie change management werkten Michaël en zijn vrouw twee jaar in Latijns-Amerika voor Operatie Mobilisatie. Het is zijn passie strategisch bezig te zijn en bij te dragen aan het tot bloei laten komen van andere mensen – dichtbij en ver weg. Naast voorzitter van Beautiful Gate is hij momenteel ook lid van de Raad van Toezicht van World Servants.

Thea Jansma

Penningmeester (extern, geen bestuurslid)

Thea Jansma woont samen met haar man Edwin en drie kinderen in Ureterp. Zij is als AA-accountant werkzaam bij Slenema en Aalders in Roden en Paterswolde. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de jaarcijfers van zeer diverse bedrijven (waaronder verenigingen en stichtingen) draagt zij zorg voor een professionele kijk op de cijfers van Beautiful Gate. Thea raakte betrokken bij Beautiful Gate toen zij de functie penningmeester van een oud-collega overnam. Sindsdien draagt zij het mooie werk van BG een warm hart toe.

Saakje van der Meulen

Secretaris

Saakje van der Meulen – Schaafsma is projectleider ICT bij ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Al tientallen jaren heeft Saakje in uiteenlopende organisaties bestuursfuncties bekleed.

Saakje is betrokken geraakt bij BG door haar echtgenoot, Andries Schaafsma. Hij is al meer dan 45 jaar bevriend met Toby Brouwer. Tijdens vakanties in Zuid-Afrika hebben ze twee keer Crossroads bezocht en een les van DTS bijgewoond. Door deze bezoeken en de gesprekken met Toby en Aukje heeft ze een nog beter beeld gekregen van het prachtige werk dat BG doet. Sinds 2016 coördineert zij ook de activiteiten van het PR-team.