Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Beautiful Gate, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Beautiful Gate ontvangt hiervoor geld.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Beautiful Gate ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Beautiful Gate. Voor jou een kleine moeite, voor Beautiful Gate directe inkomsten. Vertel dit daarom door aan andere mensen die Beautiful Gate een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKilks op de bankrekening van Beautiful Gate. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Beautiful Gate hier direct van!